aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Apr-2008 01:42 Email | Share | | Bookmark





Thursday, 17-Apr-2008 01:02 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...




aku takde byk gambo masa aku kecik2 dulu...sbb tu sekarang ni aku amik byk gambo faris n nabila... kiranya mcm balas dendam larr..hehehhe....rasanya aku cuma ader gambo masa aku umur 2 thn...masa tu mak aku bawak aku gi tangkap gambo kat kedai cina di kg aku...kat Batu Pahat..itu lar satu-satunya gambo kenangan aku masa kecik..pakai baju gaun warna oren..kasut warna oren,,...kecomelan plak thp maksima..hahhaha...

first camera dibeli oleh kakak aku yg sulung...masa tu aku masih darjah 4..so dpt lar merakamkan gambar2 family kami masa tu...hatta masa first time kakak aku gi dating ngan abg ipar kat air terjun ,kota tinggi...aku lar yg jadi photographer..hehehe...kakak aku hangin jer masa tu,mana taknya...setiap kali nak kuar dating mesti kena bawak aku sekali..kah..kah..kah...tu antara syarat-syarat mak aku...kalau nak kuar boleh..tapi mesti bawak adik sekali... ....kakak aku yg kedua pun kena syarat mcm tu...kekadang tu boring gak asyik kena ikut diorg jer ke sana-sini..tp part yg bestnya bila abg2 ipar aku suka belikan aku mcm2 hadiah...kira nak bribe aku larr tu...tp sampai kakak yg no.3 aku dah bersara dari kerja2 companion ni...dah sek.menengah...malu larr beb...kira kakak aku no.3 tu terselamat larr...hahahhaha....nasib baik time aku ,mak aku tak suruh adik aku yg bongsu jadi companion...kalau idak merasa larr my hubby gi dating ngan makwe bawak adik sekali... (citer betul ni bangg,tak caya tanya makkk....) lgpon lepas habis jer sekolah aku duk luar,,,tak stay lg ngan mak aku...cuma dia pesan kat aku..pandai2 larr jaga diri...





Wednesday, 16-Apr-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
WeLcOmeTO shAngRILa hOteL

 
 
 
View all 4 photos...




*Bila kita nak gi sini yer yanggg... *


Wednesday, 16-Apr-2008 04:08 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 16-Apr-2008 04:03 Email | Share | | Bookmark
TeStINg-TeSTinG

tgh dok ralit mencuba photoshop yg baru ni...mcm2 ada...kalau bg masa satu hari dok depan pc ni pun tak cukup rasanya...nasib baik masih ingat nak masakkk n jaga anak..heheheheh..(tipah tak pernah lupa bang.... )..........



seronok menjaga nabila sekarang ni..she's happy go lucky baby..suka ketawa dan menari...masih dlm proses belajar bercakap..and she's a fast learner too,suka copy apa yg kami buat...so faris,ayah n mama dah takleh nakal2 kat umah..hehhehehe...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net