aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Aug-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark




HIDUP BERSAMA

Kita sudah sampai di lereng amat indah
di bawah pelangi, dalam ufuk yang masih mencabar;
dan kita ikhlas berjanji untuk bermaruah,
tenang dalam segala uji cabar dan debar.
Kita mencari hanya yang tulen dan jati,
sekata hidup, mengerti dan berbudi.

Kita wajar mendaki lagi kerana puncak yang jauh
Dalam gelora dan taufan
tak tercalar tekad kita kerana kemerdekaan
mengasuh kita bersuara dalam sopan,
yakin menyanggah musuh, tulus menambah kawan,
inti tunggak dan menara kebahagian.

~ A Samad Said


Friday, 8-Aug-2008 03:09 Email | Share | | Bookmark
OLd PhOtO....pRiCeLeSS meMoRy



Monday, 28-Jul-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
FlasHbAcK...sYdNeY aIrPorT









Wednesday, 14-May-2008 14:17 Email | Share | | Bookmark
BaCk To MaLaYSia...mY BeSt BrOtHer weDdIng,LoK HeNg,KotA tInGGi

family sebelah perempuan
family kami
all my relatives from teluk intan
View all 6 photos...
Alhamdulilah..tercapai jugak hajat nak tengok my only brother kawen hari tu...tak sangka dah kawen dah dia.Teringat masa kecik2 dulu..aku gunting rambut dia (heheheh...mak aku melenting habis,mana taknya rambut dia punah aku kerjakan)..mandi sungai sama2...main perang2....jadi bodyguard dia ke hulu ke hilir..semoga dia berbahagia bersama isteri yg tersayang.....

cheers to awis n yana..aminnnnn.....

Gambar2 sekitar majlis perkahwinan my bro....baju dan pelamin ditaja oleh Hjh Napsiah Andaman Pengantin aka my mum's...hehehe...


Faris n nabila as my dad's bodyguard untuk acara salam keruk..














Friday, 18-Apr-2008 04:32 Email | Share | | Bookmark



I browsed through our photo yesterday and couldn't believe how fast faris n nabila had grown up....Time flies so fast...we have a lot of fun together...they're sometimes funny,sometimes cranky..but still they're our favourite little bunny..





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net