aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
Pac.HarbOur

 
 
 
layan lar dulu gambar-gambar ni sampai lebam yerk...ader byk lg coming soon...









Thursday, 4-Sep-2008 13:56 Email | Share | | Bookmark
Pac.HarbOur







Thursday, 4-Sep-2008 13:26 Email | Share | | Bookmark
Pac.HarbOur

 
 








Thursday, 4-Sep-2008 11:36 Email | Share | | Bookmark
Pac.HarbOur

 
 
 
View all 4 photos...


suka tengok gambar-gambar faris n nabila....dah besar dah putra-putri kitaorg ni..kejap jer masa berlalu....







tiru mcm sayaaaa....yeahhh


Thursday, 4-Sep-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark
Pac.HarbOur

 
 
 
sebelum puasa tempohari,kami beramai2 ke Pac.Harbour..berjalan2 merangkap acara photoshoot sekali..bukan aper,dah ader tiga org "photographer" dikalangan kitaorg ni...kamera boleh tahan,dah boleh cari mkn..kalau nampak ajer something yg cantik,tak kira lar awan ker,kucing ker,burung ker,bunga ker ,apa-apa benda lar yg bergerak semua dok tuju muncung camera tu and shoot...pastu bincang2 ...sambil adjust2 camera...sambil tu ngopi-ngopi.....hehehhe....apa lagi yg nak dibuat kat Fiji ni kan..kan..kan...inilah salah satu aktiviti yg boleh mengumbirakan hati kitaorg kat sini .. ..

so,ini lar antara hasil gambo2 yg diambil oleh encik-encik photographer kita...lalalalalala...








perasan tak ,kaki burung ni cuma sebelah ajer rupanya..






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net