aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
picNIc d'PacifIc hArBOUr .....


on d'way ke PacifIc hArBOUr ....

sabtu lepas kami sekeluarga dan local staff di MHC gi berkelah beramai-ramai di PacifIc hArBOUr..seronok gak dpt keluar beramai-ramai sekala-sekala...dapat gak berkenalan dgn family staff...pagi tu jam 8 am most of d'staff dah standby dalam bus...semangat betul diaorg ni..hihiiii...mana taknya..nak naik bas beramai-ramai..





sepanjang prjalanan tu kami sempat snap pemandangan sekitar pac.harbour...kami suka sgt tgk langit dan awan2 kat fiji ni...cantik..mmg cantik...aman dan damai ajaaa...sampaikan bila balik malaysia kepala jadi berserabut ngan bangunan yg tinggi2 tu..(bunyi mcm dah lupa daratan ajer.ngeh..ngeh..ngeh)





kiri kanan mmg hijau...mata pon segar aja..nak tgk lembu pon byk..takyah susah2 balik kg ...kekadang tu boleh nampak org naik kuda kat kiri kanan jalan...ermmm...tak tau larr camner nak adjust bila kena posting kat tempat yg busy....




ok..dah nak sampai ...


Saturday, 13-Dec-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
pArtY...ScHoOL oF aNgeL.

faris mengintai dr atas..hihi
intai sapa tu nabila..
 
View all 6 photos...














Wednesday, 5-Nov-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark
mIni oLimPik 2008.....







Wednesday, 5-Nov-2008 04:39 Email | Share | | Bookmark
mIni oLimPik 2008.....











Wednesday, 5-Nov-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
mIni oLimPik 2008.....







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net