aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Feb-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
aYaH...










akhirnya dapat jugak ambik gambar nabila tgh ketawa besar....





Monday, 4-Feb-2008 08:12 Email | Share | | Bookmark
HaPpY BeLatEd BiRtHDaY...wE lOVe u sO mUcH....


his cute little face when he was 8 years old..(maybe..i'm not very sure..hehehhe)

01 feb 2008..he's one year older...really happy for being ur other half..life is so wonderful with u...we love it when u try every effort to make us happy always n be a good dad....we love it when u hug n kiss us everytime.....we love it when u start rambling about many things...we love it when u told us ur bedtime story especially d'story about 3 little boys..hafiz..zul and faris..hahhaha....

happy besday ayahhhh....love u



our precious moment ...Dis 1999


with his buddies.....year 1999

kami mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan untuk ayah di dunia dan akhirat..


Wednesday, 30-Jan-2008 08:56 Email | Share | | Bookmark
CyCLoNe GeNe....fUhHHh...



dua hari yg penuh debaran...selama 3 setengah tahun kami di sini,inilah cyclone yg paling real dan worst..biasanya kalau ada cyclone cuma angin bertiup kencang dan hujan lebat sahaja.....




pagi isnin yang lepas sudah ada tanda2 cyclone kerana angin bertiup kencang sekali sekala tetapi tiada amaran dari Meteorology office.....w'bg'mana pun apabila angin semakin kencang dan terdapat pokok2 yg tumbang di tepi2 jalan amaran diudarakan melalui radio....office ditutup lebih awal berikutan keadaan cuaca yg membimbangkan.......MHC ditutup pada jam 3.30 ptg....mlm itu my hubby n i tak bleh nak tidoooo....angin kencang bertiup...hujan lebat...n we stay in darkness for d'whole night....not only "we"..but d'whole nations in darkness ,communications breakdown and no water too..uhukss.....rasa mcm duduk di zaman gelap......nasib baik kami dah tadah air siap2..kalau tak mana nak cari perigi hoiii....semalaman angin kencang bertiup dan hujan lebat...risau jugak kami dibuatnya..takut2 air naik atau pokok tumbang dikawasan rumah.....so kami tido2 ayam aja mlm tu.. ...

besok paginya bila bgn tido..tu diaaaaaa.......sekitar rumah berselerak dengan daun2 dan juga ranting/dahan2 pokok yg patah..bumbung rumah jiran kami terkopak ....nasib baik takder bumbung yang diterbangkan angin dikawasan perumahan kami...semuanya selamat...alhamdulilah.....

my hubby pergi ke office pagi tu...dan oleh kerana tiada elektrik disemua kawasan yg dilanda cyclone gene...dengan rasminya semua pekerja dinasihatkan tidak pergi ke office dan all business closed....org ramai bersesak2 membeli barang keperluan dan candles out of stock..hehehhe....




apabila power on petang itu,we watched Fijinews for the lattest update...cyclone gene has destroyed livelihoods,forced people into evacuation centres,ports closed,flights cancelled,school closed,heavy rains brought down old trees and branches,some houses had their roof blown off and some villages were flooded n two people die by electrocutionn...so saddddd...





Friday, 11-Jan-2008 16:14 Email | Share | | Bookmark
NaBiLa 1st BiRtHdAy...

Tak sangka, cepat betul masa berlalu..nabila dah setahun..masih terkenang lagi saat2 kami bawa dia pulang dari hospital.....kepalanya cuma sekecil tapak tangan..jari jemarinya mulus dan comel...terasa hangat di dalam pelukan ....hari demi hari tak terasa bila melihat telatahnya yang melucukan......



semoga nabila menjadi anak yang solehah,hidup sentiasa diberkati dan dilimpahi dengan keberkatan dan kemuliaan...dan sentiasa disayang semua orang.......






Wednesday, 9-Jan-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
SaLAm MaaL HijRaH 1429



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net