aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Mar-2008 11:54 Email | Share | | Bookmark
hApPY hOliDaY n sELaMAT pEngAntIn BaRu KamALLLL.........





our dear kamal akan pulang bercuti next week for holiday n in d' same time akan "membina masjid" bersama his beloved ,reen....alhamdulilah..semoga selamat melangsungkan perkahwinan korang n jangan lupa lepas habis cuti kena balik semula ke Fiji...nanti smd ngan faris tak der kawan nak main layang-layang..hehehhe...nampaknya ,selama sebulan faris ngan nabila takder their favoret uncle ...saper yg nak main kejar-kejar ngan nabila nanti..jwb..jwb...



saat-saat bahagia bersama "doraemon"..hehehhee



Wednesday, 27-Feb-2008 06:14 Email | Share | | Bookmark








budak kecik yg demammm...


Saturday, 23-Feb-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
HaPpY bIrTHdAY aBg FaRiS..

dah 4 thn sayang mama dan ayah ni....













Wednesday, 20-Feb-2008 15:14 Email | Share | | Bookmark
KLD TuNaS sAMudERa WelComE tO fIji IsLaNDS 4

Reception at Rumah Malaysia


Herman,Moktar and Robert get ready for the kava ceremony special for d'krew ..


kamal dah minum kava weiiii..first time ni..


kava time...they really enjoyed it man..


can i have some more pleaseeeee...

Acara bermula dgn upacara minum grog..berebut2 pulak diaorg ni nak minum kava tu..dah adapt kot ngan rasa air kava ....pastu rombongan cik Kiah membuat lawatan sekitar Rumah Malaysia....banyak larr model2 yang dok posing amik gambar disekitar residen dgn gaya masing2 yg tersendiri...mmg kelakar diaorg ni..kepala gila-gila...


aksi macho salah seorang model Navy..


Bulaaaaa fejeee......

Selepas habis speech kami bertukar2 souvenir dan menjamu selera...


speech by our ambssdr........


special gift for all d'crew.





Malam ni mlm terakhir mereka semua di bumi Fiji ni..bagi kami,walaupun berjumpa hanya sementara tapi rasa sedih pulak nak say goodbye sbb dah mesra...insya'allah kalau panjang umur maybe kita akan bertemu lagi di Malaysia.........SeLamAt JaLaN.




Tuesday, 19-Feb-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark
KLD TuNaS sAMudERa WelComE tO fIji IsLaNDS 3


Bergambar beramai-ramai............


Hari ini krew2 KLD Tunas Samudera mengadakan perlawanan persahabatan bola tampar dan bola sepak dengan Fijian Navy....kalau nak dibandingkan orang kita dengan org Fiji ni mcm langit dgn bumi..mostly d'fijian badannya lebih besar dari orang2 kita ni..tapi jgn tak percaya,,kecik2 cili padi..tak sia2 main dumbell hari2 kat kapal layar tu...krew Tunas Samudera menang 4-2 dalam acara bola sepak dan kalah tipis saja dalam acara bola tampar,19-21.....


acara bola tampar..


say bulaaaaa....



Lawan bola plak..


Penyokong2 setia yang tak berganjak walau seminit punnnn..


Penyokong2 Fiji yang suka buat lawakkk...


Penyokong kecil dan besar yang turut memeriahkan acara..


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net