aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Mar-2008 02:37 Email | Share | | Bookmark
FaRis,NabILA n THeIr NaNny....

we call her aunty lissy..she used to take care of faris n nabila went i'm busyyy...so it's mean almost everyday larr...early in d'monin faris will knocked her door..and called her name for her to open d'door...."Lissy..lissy..open d'door"..isk..dah baper kali mama pesan kat faris ni,panggil aunty lissy not lissy..kalau kau dok kat msia dah kena sumpah ngan org..hehhehee....same goes to nabila..they really close to her..sampai mak cik tu nak balik umah pon tak bleh,,berderet2 nak ngekor..and for me ,i got a gud feeling about her because she's different from other local that i ever met...she's hardworking,caring and no "kere-kere".....d'most important thing my kid's feel comfy with her..

kisah hidup dia byk menginsafkan aku yg masih tak insaf2 ni...dari muda sampai ke tua lebih byk sengsara dari bahagia..kalau aku buat movie for sure bleh meletop punya..mmg saduss...sebab tu aku suka ngopi ngan dia...byk pengalaman yg aku bleh dapat...dari kisah2 hidup sampai larr ke kisah bintang2......hehehhee...





Monday, 10-Mar-2008 19:36 Email | Share | | Bookmark
LittLe OnEs LeArnIng CenTre








faris n his buddies...eik..semua pompuan ker...


Friday, 7-Mar-2008 06:06 Email | Share | | Bookmark



Friday, 7-Mar-2008 05:57 Email | Share | | Bookmark







Thursday, 6-Mar-2008 12:33 Email | Share | | Bookmark
JaLAn-JaLAn...









[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net