aLL Of uS...

By: norazlina masron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Apr-2008 03:44 Email | Share | | Bookmark
PokOK KeLApA...

apa khabar suzi,oka,retno dan lusi agaknya....rasa rindu kat korang semuaaa...bila time arisan ,mcm ada something yg missing...mungkin satu hari nanti kita akan bertemu kembali.............insya'allah...



pokok kelapa belakang rumah inilah jadi tempat favoret budak2 ni bila bermain.....sekarang cuma tinggal rachel,faris n noufal....miss u arjuna......


Tuesday, 1-Apr-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
AweKsSS fEjEe







Tuesday, 1-Apr-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
JalaN-jAlaN fEjee..

 
 
en.wan tgh cuba bakaattt..
View all 6 photos...


ni yg jeles ni..gi jalan2 tak ajak..hehehhe...my hubby with En.Yamin and En.Wan (MOHE)..



diaorg pi ambil gambo bebudak Art di USP (University Of South Pacific)...senang2 datang lagi ke Fiji ya...





Tuesday, 1-Apr-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
"PoWdeR pArTY...."

 
 
 
View all 4 photos...


rumahku skrg ni mcm kapal karam....dulu aku kemas umah 2-3 kali sehari ttp sekarang aku biar ajer sampai ke petang...tidy up bila bebudak dua org ni dah tidooo....fuhhhhh..mencabar sungguh..baru dua org tu...kalau bertiga tak tau larr aku....surrender makk oiii...



ader satu hari tu aku mmg busy giler kat dapur..tgh sibuk masak untuk pot luck kat umah kawan aku hari tu.....nanny aku lak cuti easter friday....aku tgk bebudak dua org ni tgh aktif main sesamaaa , so aku biarkan ajer diaorg main berdua....



pastu aku rasa suasana hening lain mcm,sunyi sepi takder bunyi suara diaorg pon...bila aku tgk masya'allah.....rupa-rupanya diaorg buat powder party...patut larr senyappp...



aku pon apa lagi..capai camera n snap...buat kenang2an diaorg bila besar nanti.....faris cakap kat aku sambil tersengih2.."mama,nabila smell nice"..mmg smell nice nak oiiii,,habis satu bdn adik ko tabur bedakkk.....



nabila lak cool ajer..suka plak dia bila abg dia tabur bedak kat bdn dia...




Saturday, 29-Mar-2008 04:35 Email | Share | | Bookmark
EaRth HoUr fEJee..

Lights out tonite in fejee.....we support d'healthty environment and joined d'millions of people around d'world in supporting earth hour..we turn off our lights and non-essential electrical appliances for one hour from 8pm to 9pm to promote electricity conservation and lowering carbon emissions............


makan mlm bertemankan cahaya lilin..romantik gitu...

eventhough that night we had fundraising dinner at Darul Huda Complex for Islamic Women's Social Welfare but we still committed to support earth hour .....lebih romantik bertemankan cahaya lilin dan mkn beramai2 sambil ngobrol2....




our environment is our future and it's everyone’s responsibility to fight againts global warming.......



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net